Diskuse

Občan Pavel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

I v mém okolí je tak budoucí prezident hodnocen. Je to prostě jen guma - jak se dnes vyjádřil můj známý. Velmi originální a diplomaticky "nezvyklá" návštěva prezidentky sousední země "nenadále" se vyskytnuvší na pódiu ještě před vyhlášením oficiálních čísel dává tušit, jak se to bude dál vyvíjet. Postaru se sice žít nedá ale aby se z těch novot nezačala mnohým točit hlava.

9 19
možnosti
RK

Ve vaší bublině se fakt nedivím. Dle příspěvků soudím, že to Menza nebude. ;-D

16 10
možnosti
KS

Když se novináři ptají, tak jim Pavel odpovídá. Žádná věda v tom není.

15 0
možnosti
JK

béé bééé ....

jinak, myslite, ze i my skorsedmdesatnici taky budeme muser narukovat ?....

manzelka rekla, ze mi to nedovoli ....

6 2
možnosti
JK
KT

Správně, co si to nový prezident vymýšlí, všichni víme, že si má vzít pyžamko a zalézt do postele. To je jediná dnes běžná náplň jeho konání.

21 1
možnosti
ZD

To je opravdu asi to jediné co z vás vypadne? O Babišovi .... samá ptákovina, o Zemanovi podobně, o Pavlovi .... další nášup.

10 9
možnosti
JZ

Na Hrad patří český král. Ale jsem rád, že už tam nebude proruský kolaborant.

13 3
možnosti
ZD

Král se ale nepozná podle nasazené koruny. Král se pozná podle chování. O tom je článek. Možná kdybyste zkusil číst pomaleji nebo dvakrát, možná by se něco uchytilo.

7 12
možnosti
MB

Nechme bokem, je přece přirozené. Aby se každá země rozhodla - kam chce vlastně patřit. Pak je otázka zcela jasná - "Je pro ČR výhodné. Aby Ukrajina byla součástí EU a NATO"? Za sebe tvrdím, není co řešit. Čím více budou naše hranice pojištěny, agresor vzdálen - tím lépe. Ke stejnému závěru dospělo i Švédsko s Finskem. Když tak nad tím přemýšlím. Já bych prezidenta mohl dělat taky! Jsem pro mír. Zkušenosti jsou jasné- Zdivočelé kmeny z Východu? Zeliminovat ...:-)

10 0
možnosti
RK

I když se vám z toho dělají pupínky, tak se smiřte s faktem, že Pavel je již prezident. Tím se stal zvolením. Pravomoci prezidentského úřadu bude vykonávat od 9.3. 2023. Myslím, že úspěšný šéf BIS je rád, že si počkal na povýšení a přebere jej z rukou právě nově zvoleného prezidenta ;-).

21 3
možnosti
Foto

"Ukrajina si zaslouží být v NATO". Ví vůbec budoucí prezident, co řekl? Ale zfanatizovanému davu se to asi líbí.

6 23
možnosti
Foto

Určitě ví. NATO je obranná organizace. A kdo prokázal lepší schopnosti se bránit než ukrajinská armáda? Byla by pro NATO jen přínosem.

28 2
možnosti
JH

J48a36n 20H98o83r61a

4. 2. 2023 15:08

Jak je vidět, Herr Kasparek, představy o výkonu presidentského mandátu se mohou zásadně lišit, někdo dostane funkci za odměnu, aby už nezacláněl ve vlastní partaji, a zcestuje půl světa s CK Hrad bez politického cíle a zadání, jiný se zase úspěšně prochlastá až do Střešovic, aby se mezitím pomstil množině svých nepřátel a jiným smrtelníkům, kterým ani soudní verdikt nepomůže dosažení nápravy, a Vy pak nevíte, jestli zrovna drží den pyžámkový nebo se léčí z kocoviny; no a pak přijde někdo nový, který ten mandát nebere za odměnu, ale jako další výzvu, a přistupuje k němu zodpovědně a aktivně, prostě normálně v jeho očích; blbý, co?8-o Až pojedu pane blogere v Černoučku kolem hospody, kde se občas na procházce se svým psem zastavil "na jedno", nechám mu tam vzkaz, že u Kašpárka si už sto dnů hájení kvůli své horlivosti vybral...

16 2
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik