Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Vedle těchto rebelů skutečně stojí nekritičtí stoupenci Ruska. Ať už si o jejich názoru myslíme cokoliv, je řešením pozavírat je do kriminálu?"

Když už chcete někoho pozavírat, tak si vzpomeňte na historii. V USA těsně po začátku války s Japonskem americká administrativa vytvořila okamžitě tábory pro "americké japonce a jejich rodiny" ... vč. zabavení majetku. Pravděpodobně mělo jít o eliminaci "páté kolony".

A teď doplním něco z dnešní doby. (černý humor)

Co si myslíte o podobné izolaci některých politiků za jejich až moc vstřícný postoj k SS Putinovi ? ;-D:-)8-o

Např. president a jeho suita, bývalý předseda vlády a jeho suita (např. skoro prázdné zásobníky ropy i plynu), Tomio a jeho suita (neříkají tak ani tak, ale na jejich slova dojde) a pohrobci KSČ. Ti všichni fandili, omlouvali a omlouvají agresi jako vstřícné jednání :-P...

Plus plky, že čím déle se bude bojovat, tím více bude mrtvých. Proto by to Ukrajina měla vzdát ;-(.

0 0
možnosti
Foto

Tu přetaženou strunu vytváří hlavně inteligenti z TOP09.

0 2
možnosti
Foto

KARMA R^ ! protože (slovy E. Muska) "sorry to be a free speech absolutist".

1 0
možnosti

..... vohlásil sem na okrsku PČR, aby vokamžitě zlikvidovali teho Zorra mstitela!,- von tenhle lišák, co každýmu bastardovi vyšisoval kordem na ksicht to "Z", mi byl hóóódně podezřelej už v mládí!!,- ...... vono loupežníka, banditu a vraha poznáte hned VEU!

0 0
možnosti

Já vám nevím ale věnovat značnou část blogu zrovna panu Cemperovi mi připadá jako ztráta času a naopak přilévání vody na jeho mlýn. Jeho aktivity jsou dostatečně známé a prosazované kruhy s velice podobným zaměřením, on ten jeho blog se jmenuje poměrně výstižně.

1 1
možnosti

A jestlipak pane Herdo víte, která politická strana (respektive její senátor) navrhovala paní Pekovou ještě před rokem na státní vyznamenání? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Domnívám se, že jste zbloudil, když jste z nějakých důvodů přesvědčen o tom, že nepřátelská pátá kolona je kromobyčejně nenápadná a kuje nějaké pikle po sklepích.

Na sociálních sítích se sdílejí stále nové nesmysly o Ukrajině, a to i formou více či méně zdařilých vidění, které jsou podvrhy na velmi vážné téma. Reakce se samozřejmě dostávají. Například výroky ukrouši, ukrofašisti. Jedná se o zcela zjevné podněcování k nenávisti, které je prokazatelně účinné.

Stát by měl méně spoléhat na nahlašování občany a místo toho aktivně zasahovat a dokázal tak, že to myslí vážně, nikoli jen jako. O jednom fejku mluvil Tomáš Zdechovsky s jeho šiřitelem - europoslancem Ivanem Davidem v TV. Ten byl poněkud nepříčetný. Samozřejmě, že informace o raketě vystřelené na ukrajinské civilisty v Kramatorsku ukrajinskou armádou byla falešná a stupidně "podložená" . Pan David však může vždy říci, že ji pouze nasdílel s duveřivostí jemu vlastní (když to řeknou i Rusové).

Tyto špinavosti NEJSOU žádným projevem názoru, ale nebezpečnou sprostotou, kterou má být teprve dosaženo vzniku mylného názoru. Pokud europoslanec České republiky projevuje takovou ochotu se na ruské lživé propagandě podílet a zůstává v bohorovném klidu, pak je s naším státem něco v nepořádku. Jako by nebyl ochoten bránit zlu ani v čase, kdy je u nás 300 tisíc válečných uprchlíků.

5 0
možnosti

Zajisté máte pravdu, ale pro spravedlnost by jste měl říci, že se tak děje na obou stranách. Ohledně názoru je to složitější. Bohužel teď je každý nepodporující názor na agresi Ruska na Ukrajinu vykládán za lež. To je ale cesta do pekel.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS