Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten poslední odstavec jste napsal, jako byste nevěděl nic o kauze "Skripal, jeho dcera a novičok". Přitom tam byl britskými bezpečnostními službami pohyb ruských dvou agentů zcela spolehlivě "vytrasován" a zdokumentován. To, že Rusové vždycky všechno zatlučou, neznamená, že s tím nemají nic společného. V tom se současný ruský režim vůbec neliší od toho bývalého sovětského. Jen to dělá ještě sofistikovaněji.

0 1
možnosti
JG

J50i38ř97í 60G82r56o72h

17. 5. 2020 10:27

Ještě je ve hře další varianta, začalo se jednat o dostavbě jaderné elektrárny Dukovany a jde o to jakýmkoliv způsobem vyšachovat ruskou firmu Rozatom z tendru na dostavbu dalších bloků jaderné elektrárny.

1 0
možnosti
Foto

Což by byl ovšem velmi rozumný krok. Nebo tu chcete mít Černobyl 2, v lepším případě Putina na vypínači?

0 0
možnosti
Foto

Tajná služba Česka je pro smích, měla by být zrušena Rv

0 1
možnosti
Foto

Ano, to byste si oddechl! ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
ZD

Máme dost ziskových neziskovek i státních orgánů, které se horlivě věnují odhalování a komentování tzv. fakenews. Kde je jejich důvěryhodné vysvětlení? Na čem pracují?

0 0
možnosti
Foto

Nic z toho, ale lautr nic nemělo uniknout do médií. Žádný ricin, ani žádná ochranka neexistovaly. Za ty provaly by měly padat hlavy.

0 0
možnosti
ZD

K tomu Vašemu návrhu klidně ať padají - POKUD to bylo tak jak se to jeví.

Zájmem většiny novinářů je sledovanost, počet kliknutí a spokojenost zaměstnavatele. Faktickou pravdu a serióznost "abys pohledal".

0 0
možnosti
PL

P96e76t65r 86L77o20r11e41n48c

16. 5. 2020 19:32

4. Jisté zahraniční tajné služby :-) tuto "informaci" novinářům podstrčily, aby těm třem našim "nezvedencům" trošku zkomplikovaly běžný život a trochu je postrašily. Víc tím asi nesledovaly, leda ještě jako prevenci pro případné "nezbedy" v jiných bývalých bratrských státech, aby věděli, co je taky může potkat, když budou moc zlobit...

1 0
možnosti
ZD

Těch vysvětlení bývá pokaždé více pokud nevystoupí autorita. Zajímalo by mne, kdo v republice by mohl být - v aktuální mediální hysterii - brán jako autorita.

I oficiální zdroje na vyhledávání a potírání fake news mlčí. Jak tady můžeme takhle spokojeně žít !!!

1 0
možnosti
LB

Když si bezpečnostní výbor sněmovny vyslechl šéfa kontrarozvědky BIS a policie, nenašel se nikdo, kdo by jejich rozhodnutí o policejní ochraně tří politiků zpochybnil. Naopak řada členů zmíněného výboru naznačovala, že jim informace vyrazily dech.

I novinařina má své nepsané zákony a jedním z nich je povinnost chránit zdroje. Žádný investigativní novinář svůj tajný zdroj nikdy neprozradí (i kdyby mu hrozilo trestní stíhání, popřípadě vězení), protože pak by mohl profesi rovnou pověsit na hřebík, nikdo by mu už nikdy nic neřekl.

2 0
možnosti
VB

Tak rozhovor se šéfem bezpečnostního výboru vyzněl v tomto směru spíše rozpačitě. Nedivím se, informace, že zdrojem byl anonym (tedy onu hru mohl rozehrát kdokoliv, i samotná BIS) je hodně překvapující. Ještě mě zaujala jeho poznámka, že na našem území nepůsobí jen ruští špióni.

3 0
možnosti
JJ

Já to vidím na číslo 3, ruské tajné služby vám totiž umějí život nejen vzít, ale dokonale ho zničit. Stačí jedna dobře mířená dezinformace.

2 0
možnosti
LJ

Ještě jsou další možnosti, například že si někdo udělal z dotyčného novináře legraci apod. Netroufám si tipovat, která verze je pravdivá.

5 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, tato možnost, že šlo o žert, mě nenapadla.

1 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 23,44
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik