Diskuse

Muž z Moskvy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš popis by se dal z fleku použít jako podklad ke scénáři o práci tajných služeb (nejen) pro českou televizi. Když se na obrazovku dostanou takové výtvory o práci a kriminální služby jaké vysílají - dalo by se vysílat i tento Váš "návod".

0 0
možnosti

Ztotožněný muž skutečně přiletěl - ale 14.3.2020 a případné provokační skutky se staly až po té; začínám si ruských tajných vážit, vždyť oni mají jasnozřivé schopnosti!!!:-/;-D

0 0
možnosti

A tím presstitutem Respektu to ten ožralý mužik definitivo pohnojil. A přitom stačilo ověřit si, zda to není čekající spolehlivý soudruh z Haló Novin, a nebyl-li, jakože nebyl, zavolat si taxi, nechat se odvézt na zdejší legální rezidenturu VKSb v ulici Politických vězňů, a (nejen) agent Falmer by mu všechny potřebné instrukce zopakoval! Snad se z opice ten ožralý lúzr/čučkař v rezidenci jeho Excelence ambasadora Ruské federace v České Republice, na adrese Korunovační 34, se vstupem z náměstí Borise Němcova 1, rychle zotaví a tentokrát, pro sichr, už jen ve velkokontejneru diplomatické pošty vrátí zpět do rodné široké vlasti, země Ruských bylin, země Slavíka Loupežníka a Kostěje Nesmrtelného... ;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D Dobrá představa.... Celý kufr ricinu, kterého k zabití jedné osoby stačí asi tolik, kolik by se vešlo do jedné tisíciny 1 tablety Paralenu..... (pokud by hmotnost její odpovídala obsahu léčivé látky, což neodpovídá, jelikož je větší)

0 0
možnosti

M75i85l42a47n 97K24e24s96l

10. 5. 2020 17:14

Jak to je?V životě se řídím desaterem božích přikázání a zatím mi to jakž takž vychází.O tom dalším,co mohu či nemohu mám jen chabé vědomosti.Prý ten,kdo ví,že někdo chystá třeba vraždu a neoznámí to,je také vinen.Bůh ten má výjimku,ten není na zemi i když všechno ví a nekoná. A co novinář?Na příklad v současné době.Dozvěděl se,že přijel špion s jedem z Moskvy z úkolem zavraždit naše politiky.Proč to neoznámil policii?

0 0
možnosti

Bylo to tak. Narazil náhodou na Respekt. Čučkař.R^

4 0
možnosti
Foto

Reportéři Respektu jsou vždy bdělí a ostražití (jak se naučili už za totáče....a přenesli to na své mladší kolegy);-)

4 0
možnosti
Foto

Ještě napište, že takhle to být nemohlo.

1 1
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 23,44
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik