Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře pane Zahrádko, váš názor ohledně Navalného a Assange respektuji, a co hledání odlišností či etiky mezi smrtí Navalného a smrtí novináře Lopéze? Tam se mnou souhlasíte?

0 0
možnosti
PZ

Hledání odlišností či etiky v přístupu mezi smrtí Navalného se stíháním Assange je lavinou agitkou, která má jen odvést pozornost od tématu ve stylu "Vy zase bijete černochy"

0 0
možnosti
Foto

Vážená paní Jandová, jestli "nomen omen" myslíte mé jméno, tak s tím nic nenadělám, protože používám skutečné jméno. Už dlouho jsem se s tímto infantilním argumentem nesetkal.

Úplně by stačila druhá část vašeho názoru. Máte jiný názor, to je v pořádku. Zkusme debatovat takto. Nemusíme hned někoho s jiným názorem zadupat do země, nenávidět.

2 2
možnosti
Foto

To nic, to je o ní známé. Jinak ode mne karma. Tihle to mají jako komouši. Kdo nejde s námi, jde proti nám. Nepříjemná pravda je lež.

2 0
možnosti
Foto

Nomen omen, spojovat zavraždění Navalného s Assangem, kterému hrozí soud v demokratické zemi, nikdo jiný nemůže. Být Assange rusák, tak už dávno vypadl z okna.

1 1
možnosti
JL

"aby ho mohly zavrit na 170 let". Hloupa demagogie! Assangeuv zdroj dustojnik USArmy Bradely Manning za vyzrazovani tajnych dokumentu a kterem hrozil i trest smrti (sazba za napomahani nepriteli) byl casti obvineni zprosten nakonec dostal 35 let. Odsedel si vsak po omilostneni pezidentem Obamou, si tech roku odsedel jen sedm. Jako vojak byl pod prisahou, Assange nikoliv, tedy by mu takova obvineni nehrozila.

O vydani Assange zadalo Svedsko, tam byl obvinen dvema zenami ze sexual assault". To muze znamenat cokoliv, podle feministek i pouhe placnuti po zadnici. Assange se vsak k soudu do Svedska odmitl dostavit. Vydani tam se vyhnul ukryvanim na ecuadorskem velvyslanectvi. Jestli se dopustil toho z ceho byl obvinen, vi jen on sam. Urcite vsak vedel co zverejnenim dokumentu riskuje. Jiste to nedelal zadarmo. Zaplaceno, vic nez dobre zaplaceno dostali oba, Assange i Manning Ten po propusteni z armady (dishonoreble discharge, tim ztratil narok na zdravotni pojisteni, armadni duchod atd.) Prohlasil, ze se uz od detstvi citi jako devce a nechal si udelat operaci zmeny pohlavi na zenske. Tak se z Bradleyho stala Chelsea. Takova operace stoji nekolik set tisici dollaru a nekryje to zadna pojistovna. Mannig si to musel-la zaplatit ze sveho. Proto verim, ze Assange i Manning byli placeni za vyzrazovami vic nez nez dobre! Jen Manning se uz nemusi niceho bat, Assange ano.

2 0
možnosti
PB

P25e43t51r 69B17u42r44i17a47n

24. 2. 2024 17:01

Assange vědomě zveřejnil tajné vojenské materiály. A je jedno, jakou srdceryvnou nálepkou je označíte (válečné zločiny). Za to hrozí vězení v každé zemi. O nějakém vězni svědomí nemůže být ani řeč.

4 2
možnosti
Foto

A co Lira? Zaprvé jsem o tom v našem tisku vůbec nečetl a kdybych to přehlédl, tak to nikdo neotloukal šéfovi státu o hlavu jako Putinovi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik