Diskuse

Třetí lež

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ankety jsou spíš pro pobavení a ne seriozní průzkum.

;-)

0 0
možnosti

J10a57n 30R34á87ž

6. 11. 2022 12:35

Považovat nějaký průzkum prováděný v jednom okrese za vypovídající pro tvrzení, že x procent příznivců nějaké strany podporuje Rusko, je poněkud slabomyslné. Chodím na pivo do hospody, kde u vedlejšího stolu sedí chlapi, co většinou podporují Okamuru, ale ani jednou jsme od nich neslyšeli nic, co by podporovalo teorii, že příznivci SPD fandí Rusku.

1 0
možnosti
Foto

Pokus o zlehčení průzkumu s 27 tis. respondenty a nazývat to jako jakousi pochybnou anketu, to snad musí být jen hluboká neznalost statistiky a provádění šetření. Ono se totiž za minimum považuje 30(!) respondentů a pro šetření na celostátání úrovni cca 1000 respondentů a proto lze šetření (nikoliv anketu) Pardubického deníků považovat za korektní, protože vzorek je více než reprezentativní.

Ač se vám to zřejmě nehodí do rámu a proto to zlehčujete, relativizujete a zesměšňujete.... ale to je asi tak všechno co s ýsledky průzkumu veřejného mínění můžete dělat.:-)

2 2
možnosti

Jestli to už potom snad není i povinný souhlas či obráceně pak automaticky nesouhlas se zahraniční vojenskou intervencí bratrských vojsk ... 8-o

3 1
možnosti

Proruský postoj okamurovců z SPD je známou skutečností. Oni se k němu hrdě hlásí. Takže anketa nejspíš nelže. :-)

17 6
možnosti

Ještě by mohla být vedle ankety kdo má tzv. proruský postoj i anketa kdo jedná jako tzv. ruský šváb např. když dehostenuje svého názorového oponenta a nebo např. používá šifrované telefony. To by bylo asi doznání a zajímavé výsledky. ;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 23,48
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik