Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Spíš než "národní konzervativci" bych je vě světle vymezení se proti ředění české společnosti pojmenoval jako "národní socialisty". To je pro mě přesnější výraz.

Jinak chápu vaše přání, ale je to utopie. Dokud budou existovat manipulátorská individua jako Vrábel, tak ke shodě mezi tábory nedojde nikdy. Vrábelova rétorika nehledá řešení, žádnou shodu. On chce násilně převzít zemi, ačkoli tvrdí opak, že je to nenásilná revoluce.

0 0
možnosti

Máte tady svoji příležitost vyjádřit, jak byste tu "republiku posunul dál". Místo toho se zabýváte nálepkami a disputací proč někdo s někým nemluví. No tak začněte, mluvte, nastiňte řešení a zdůvodněte proč bude fungovat. Takhle je to opravdu o ničem.;-)

0 0
možnosti

Ani není podstatné, kdo vyhrál. Pro mě je podstatné, že tam ti lidé mohli beze strachu vyjádřit názor.

Zda je někdo pro Losnu či Mažňáka, není důležité. Rozhodovat budou volby a tento vzorek lidí může leccos napovědět, ale určitě nemůže něco ovlivnit.

Pokud jde o mě, mám také obavy z budoucnosti. Ale vím jistě, že tu partu kolem Rajchla a jemu podobných, v žádném případě nepodporuji. Tu partu kolem Milionu chvilek také ne, ale i tak je mi mnohem sympatičtější.

0 0
možnosti

Kdybych nebyl tak linej, tak osobně bych šel naprosto bez problémů na demonstraci chvilkaru. Vrabelovo demonstraci bych se vyhnul obloukem přes Lisabon.

Prozradíte, jakou demonstraci byste navštívil vy?

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, co jsem napsal, musel bych navštívit obě.

0 0
možnosti

Praha není reprezentativním vzorkme populace. Je jasné, že tam spíše lidé půjdou na milion chvilek, než na odbory.

1 0
možnosti

Asi jste sledoval jiné demonstrace než já. Nikde jsem totiž národní konzervativce neviděl. Zato jsem viděl spoustu proruských noků, o kterých vy mlčíte.

3 3
možnosti
Foto

Aha zase takhle. Prostě nesmiřitelní, bez toho to nejde. No, nemlčel jsem o tom. Píšu: "nebudeme se s vámi bavit, protože jste zaprodanci toho či onoho..." Název národní konzervativci jsem uvedl jako pracovní, i když jsem tušil, že mně to zase někdo omlátí o hlavu. Ano, na první demonstraci byli lidé různí, i národní konzervativci. Na demonstraci 30.10. také nepřišli jen andělé.

Ale o to mě vůbec nešlo. Přečtete si článek ještě jednou a možná pochopíte, co jsem měl na mysli. I když uznávám, že pokud čtenář nepochopí úmysl autora, není to jeho chyba ale autorova.

2 0
možnosti

Většina lidí je někde mezi, jenom extrémisté je tlačí do jedné nebo druhé polohy pod heslem "když nejsi s námi, jsi zaprodanec a zítra nevysvitne slunce."

Ti "slušní" se nezdráhají vydírat nálepkami, nadávkami a volají po zákazech té druhé strany.

Dezoláti alespoň vědí, co chtějí. Levný plyn a mír. Slušnočeši chtějí zemi, kde budou pouze slušnočeši nebo alespoň jako občané první kategorie s extra právy.

4 1
možnosti

Levný plyn a mír chce každý, nejen dezoláti. Ale pouze oni dosud nepochopili, že žádný levný plyn nám už nikdo nenabízí.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS