Diskuse

Probuzení

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J53a87n 20R65á71ž

4. 9. 2022 14:04

Dnešní "Probuzení" mi v mnohém připomínají "Probuzené" v padesátých letech u nás, či "Probuzené “ za Kulturní revoluce v Číně. Probuzení vždy bojují za lepší svět, podle svých představ, všemi prostředky a bez ohledu na počet obětí.

0 0
možnosti
JK

Tak pozor, Murray není nestranný odborník, ale kovaný politický aktivista. Panuje shoda, že jde o extrémní pravici, čili je to velmi, velmi hnuté. To už rovnou můžeme věřit panu Klausovi, že žádné globální oteplování neexistuje a že ekologie není věda (ano, tohle oboje jsou jeho autentické výroky).

Rowlingová na adresu transgender řekla „Oblékejte se, jak chcete, a říkejte si, jak chcete“ - kdybych byl transgender a někdo mi řekl oblíkej se jak chceš, tak tím říká, že můj velmi velmi komplikovaný život je vlastně jenom taková šatní a módní volba, to by mě naštvalo dost, a korunovala to „Četla jsem, že skotská vláda pokračuje v kontroverzních úpravách norem, jež v důsledku umožní, že jediné, co musí muž udělat, aby ‚se stal ženou‘, je prostě říct, že ‚jí je‘. Jakmile jsem si toho všimla, byla jsem na nohou.“ - ježíšmarjá, a jak jinak se to dělá?? Ne, žádné falešné ženy, za které se vydává muž, nikde nikam do ženských sprch nelezou, to je přece úplná blbost a nikde se to neděje (tam lezou jen a pouze kovaní heterosexuálové, mimochodem). Předsudky a nesmysly nejsou urážlivé?

Jaké máte masturbační fantazie? To je jedna z otázek, které musíte podstoupit a povykládat, jinak v ČR nedostanete úřední povolení. Kde to jsme? V pralese někde?

Vinnetoua bude vysílat německá veřejnoprávní televize v říjnu[1]. To nakladatelství není vůbec nakladatelství. Vydává puzzle a hračky, pár knížek jen zcela okrajově a zanedbatelně, koukněte k nim na web, najít na něm vůbec nějaké knížky je docela těžké[2], takže podléhá všemožným vlivům opravdu hodně.

[1] https://www.zdf.de/filme/karl-may/winnetou-und-das-halbblut-apanatschi-100.html

[2] https://www.ravensburger.de/start/index.html

0 0
možnosti
ST

Je to šílenství, já jen doufám, že u nás něco takového nebude.

2 0
možnosti
PK

Je faktem, že poslední dění kolem náčelníka Apačů je skoro z říše směšných báchorek a utopie, ale bohužel není tomu tak, probouzíme se prostě do jiné doby..

Tlak této moderní levicové ideologie narůstá každým dnem a je evidentní, že její propagátoři a hybatelé nejsou ochotni vést žádné vážné diskuse a tolerovat jiné názory. Nesouhlas je označen za lež a populismus, jiný názor za fake news.

Zcela obecně, tak jako starý marxismus-leninismus měl své pověstné tři součásti, moderní pokrokářství rovněž stojí na třech pilířích – je to masová migrace, genderová ideologie a klimatický alarmismus.....

6 0
možnosti
MP

Legrační, avšak pro dnešní dobu příznačné, je to, že si těžce spící říkají "probuzení" :-).

5 0
možnosti
JL

asi jak kde - všeho do času.

0 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 23,48
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik