Diskuse

Uprchlíci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R51o15m86a73n 42K43o78z19e83l

20. 3. 2022 12:01

A ta propaganda tehdy, že k EU přece úprchlíci patří, že EU není jen bankomat, na úprchlické krizi se mají podílet všichni a že země je dost bohatá, aby úprchlíky zaopatřila....dost tomu podlehl slovenský exprezident Kiska, některými médii prezentován jako prezident, kterého musíme závidět. Naštěstí Slováci mu v parlamentních volbách dali najevo, co si o jeho politice myslí.

0 0
možnosti

Karma. Dobře popsáno.

1 0
možnosti
Foto

R79o47m92a31n 46K46o60z20e45l

19. 3. 2022 21:03

První vlna přinesla zvláštní úkazy - pravda se začala označovat jako laciný populismus...kdo migranty nechtěl nebo se o nich vyjadřoval pravdivě, tak byl označován za laciného populistu, který podléhá vrtkavým náladám veřejného mínění a kdo k nim byl vstřícný, tak byl oslavován jako státník, který se nebojí jít proti proudu.

2 0
možnosti

Vynikající blog! R^

1 0
možnosti

Napsal jste:

Tu takzvanou první uprchlickou vlnu ze Středního východu a z Afriky jsme odmítli na základě sdílených zkušeností ze zemí, které tyto "uprchlíky" přijaly. Nebyly to dobré zkušenosti, všichni víme o čem je řeč.

Zdroj: https://kasparekfrantisek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785159

A odkud to vy vsichni vite, z Parlamentnich listu?

1 5
možnosti
Foto

Nikoliv z Parlamentních Listů, ale z německých a francouzských médií. V případě Vašeho zájmu pošlu odkazy a prameny, ale pochopitelně to bude chvíli trvat. Také doporučuji knihu Policistka volá o pomoc. Autorka, jak vyplývá z názvu, je policistka, která popisuje denodenní narůstající násilí a agresivitu především islámských migrantů, mám-li to tedy říct takto přímo a na rovinu.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS