Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Případ Hany Lipovské? Spíše případ Hana Lipovská. A že byla odvolána nakonec i těmi, komu sloužila? I bílí koně se střílejí ... Asi těch trapasů už bylo moc. Nebyla přece zvolena do Rady ČT, aby pak zamířila výš. A ještě s vyšinutým Flákancem.

2 0
možnosti
Foto

Šedá, ne tmavě šedá, ne, spíše černá chmura zaklekla naše hrudi, jež přestaly se nadechovat k radostnému smíchu z blížícího se spasení České televize ze spárů zlomoci. V tichém bolu vzpomínáme na superekonomku, která samým zděšením nebyla schopna na policii vykoktat něco, co by dalo patě i hlavu. Ach jo

3 1
možnosti

Naštěstí v radě zůstali superborci jako pan Šarapatka, kteří opět vnesou světlo do našich znejistělých duší.

3 0
možnosti
Foto

Koncesionáře zajímají tři věci:

1) transparentní hospodaření ČT- toto bylo dlouhodobě kritizováno (včetně odměn ředitele)

2) vyváženost/objektivita zpravodajství -toto je kritizováno, v době kovidové zvlášt

3) profesionalita moderátorů - občas je třeba s podivným chováním moderátorů souhlasit

Koncesionáři by měli být rádi, že do těchto tří věcí někdo z Rady strkal nos. Neviděla jsem nikde kritiku věcné stránky práce p. Lipovské, převážně v ekonomické oblasti. Měli bychom být rádi, že ředitel ČT nedostal 2,4 mil. odměny, ale méně, neb to více odpovídalo manažerské smlouvě. Například...

Dávám karmu za jiný náhled.

5 3
možnosti
Foto

Já mám dojen, že financováním se má zabývat příslušný finančák, případně NKÚ.

Podle komentářů mám dojem, že kritikou vyvážeností a objektivity tu vynikali zejména diskutující, kteří přitom uváděli, že ČT nesledují.

S profesionalitou moderátorů je stejná potíže, jako třeba sehnat solidního řemeslníka. Nejsou lidi, a sl. Lipovská by tohle stejně nezvládla, leda tak pomocí nějakého církevního zázraku.

ČT má stejné neduhy jako cokoliv jiného, a ve srovnání s vládou a parlamentem (a jistým megaagropodnikem) na tom je pořád relativně dobře. ;-D

6 1
možnosti
Foto

No tak kandiduje za poslance Flákance Volného, který bije kolegy, pere se s policií a rozbíjí inventář Sněmovny (také majetek daňových poplatníků). To jistě byla paní na svém místě.

4 4
možnosti
Foto

J81a53n 50Š14i40k

20. 9. 2021 17:12

Paní Lipovská se rozhodla pro politiku, pomiňme za jaké dporné komiky, a tím veškerá její nezávislost padla. Kdyby ji skutečně o nezávislost šlo, sama by odstoupila a sněmovna by ušetřila čas na důležitější věci a nemusela by absolvovat trapnou šaškárnu Volného. Hezký den

8 1
možnosti

pí. Lipovská se chovala jako směšná rebelka. Už ta její trapnost s pokusem o dehonestovani pana Dvořáka dávala tušit, co je pí L zač. No a teď po spojení s panem Volným dopadla stejně,jako s pokusem kolem pana Dvořáka. A lehce v pozadí pí Bobošíková... Opravdu " případ", jak správně uvádíte v headlinu.

15 5
možnosti
Foto

1) Dvořák byl místopředseda představenstva Gopas, a.s., dosud je ve správní radě jeho paní. Mrkněte do obchodního rejstříku. Tato firma je dodavatelem služeb pro ČT.

2) K dalším kauzám v minulosti např. zde: https://burget.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746485

Fakt věříte, že ředitel Dvořák je čistý jako lilie???:-)

3 2
možnosti

Asi poznala, že jak v Radě, tak VPT ČT nelze nic změnit a tak prostě rezignovala ale v politice to nebude lepší........

2 3
možnosti
Foto

Ona rezignovala? K rezignaci ji vyzvala česká biskupská konference, která jí do Rady ČT nominovala. Ona ale nerezignovala, až ji nakonec poslanecká sněmovna ovolala.

2 0
možnosti
Foto

Chytrých a odvážných lidí? Co bylo na aktivitách Lipovské odvážného? Jaké nebezpečí jí hrozilo? Co je chytrého na tom jít do voleb s flákancem o oslovovat největší primitivy, kterým imponuje agresivní chování flákance? Nějak jste zapomněl napsat,že od Lipovské dala ruce pryč i biskupové , tedy ti kdo ji původně nominovali. To není dobrá vizitka nejen pro katolíka....

10 4
možnosti
Foto

Je to jistý druh odvahy, jako si posvítit sirkou, je-li v nádrži benzín. :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 22,33
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik